20120116

noi doi așa suntem fericiți













îmi spui tu nu poți să mă faci fericită tu poți numai să faci loc fericirii în sufletul meu fericită doar eu mă fac doar eu îmi simt iubirea și o trăiesc așa cum tu te trăiești pe tine ca să faci loc fericirii în sufletul meu așa cum eu te trăiesc pe tine umplând locul acela cu fericirea mea care ești tu așa îmi spui și cuvintele tale înfloresc magnolii în sufletul meu unde ele  fac loc fericirii de a-mi ști locul în sufletul tău noi doi așa suntem fericiți

11 comentarii:

  1. M-am intrupat in tine si tu in mine si am simtit cu inima ta si tu cu a mea...ai suspinat cu durere si fericire iubirea...fiecare picatura din sangele tau a strigat atunci numele meu si fiecare particica a trupului meu te-a chemat pe nume frematand...
    Am respirat cerul prin narile tale si prin bratele tale m-am regasit,cald,vibrand de fericire...
    Din noi au rasarit mandale de ametist si smarald pe cer...
    Ferice de cea pe care o iubesti asa cu scrii tu...Dor

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu construi in mine,Dor...azi mi-am biciuit sufletul.Simbolurile tale m-au frant...
    Frumos scrii...nici nu puteai alfel!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata ceva ce iubesc mult:
    http://youtu.be/tr1a8A_i9aY
    Sper sa-ti placa,Dor.

    RăspundețiȘtergere
  4. =*Teo Dor*, ...-Am transmis la ora 10:25 azi 23.01.2012, inca un mesaj, pe care nu l-ai postat, raspunsul fiind: _"Comentariul d-vs. va fi vizibil dupa aprobare". [Iata copia mesajului]:

    =*Teo Dor*, ...aceste mesaje constituiesc "[o] sinteza", continand implicit(a) "pilda semanatorului" _ Mar.4/1-9(+ trimiterile), ...adica, ...daca samanta va cade intr-un pamant bun, [...samanta fiind Cuvantul Meu _ Romania 10/17,[18]], va incolti, va creste si va rodi, daca vreti sa ascultati _ F.Ap.3/22, ...[si], daca cei care asculta au urechi de auzit _ Luca 18/8.

    = Referitor la coerenta pe care ai invocat-o, ...daca, inca nu ai inteles nimic din mesajele Mele, ...iata o forma de inceput de dialog:

    -1) Exista in Scripturi / Biblie vre-o fraza, vre-o propozitie, vre-un cuvant sau vre-un verset pe care sa-l contraziceti [?]

    -2) Este scris si in Cartea / Scriptura pe care o studiati voi [?]: ...-*Dar cand va veni Fiul omului, va gasi El credinta pe pamant?" (Luc.18/8)

    -3) Asteptati venirea lui Mesia ? _ Ioan 4/25.

    = Daca binevoiti, va rog sa raspundeti la toate cele 3(trei) intrebari, cu Da sau Nu, sau in cuvinte foarte putine, concret.

    = Daca am reusit cumva sa te "atrag in mreaja" _ Matei 4/19, ...si daca-ti place aceasta hrana _ Mat.4/4, ...te rog sa inviti la masa si "pe aproapele" _ Marcu 12/31, -*pana la marginile lumii* _ Romania 10/18.

    = Daca esti interesat de "alta coerenta", te invit s-o propui concret, ...s-o initiezi.

    = Obs.: _ Daca si mesajul acesta nu este preluat instantaneu in pagina, ...nu mai transmit mesaje, ...pana nu clarifici problema cu aceia ["Admin-Bloggers"/ SS-istii / "clonagii"] care sint platiti sa saboteze lucrarea Mea, ...dupa care M-a contactezi in "blogul"/ pagina *Mesia*.

    = Cu stima. -Mesia _ Ioan 4/26. {h 10:25 / 23.01.2012}.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspund aici:
      1 - eu nu!
      2 - sigur că e scris, dar e evident o întrebare la care doar El știe răspunsul
      3 - da

      Ștergere
  5. =*Teo Dor*, ...-Iata, aici i-ti transmit, valabil pentru toti cititorii blogului tau, urmatorul mesaj, asa cum l-am postat la inceputul anului 2012, intr-un blog dintr-un "site" - SIMCEROS / Brazilia:

    = Feliz Aniversário ! _ Genesis 1/[26],27; 6/3.

    -1) http://www.youtube.com/watch?v=7h84CeWAfls&feature=colike

    -2) http://www.youtube.com/watch?v=yM3xNeMZo8k&feature=colike

    = Cu stima. _ Is.6/[8],9; 9/1,2,6; 21/11,2012; _ Romania 5/14; _ João 10/8,11,14: -* Eu sou o Bom Pastor*. -Messias.
    **************************

    -a)= Daca ti-au placut, continand implicit "mesaje semnificative in legatura cu Scripturile", i-Mi vei spune cumva;

    -b)= Daca binevoiesti sa accesezi cele doua videoclipuri /"youtube", ...dupa care, daca-ti plac sa, sa le transmiti si prietenilor [daca ai un canal si prieteni pe "youtube"], pentru ca Eu nu am aceasta posibilitate, ...deoarece, "unii / altii" din aceeasi categorie cu cei care au clonat paginile in care vreau sa postez, respectiv dintre "Administratorii / Managerii proaspat inlocuiti / schimbati [?!] de la "YouTube", au blocat / clonat canalul *mesia55*, astfel ca mesajele Mele respectiv "comunicarile" Mele sint cenzurate, aceia solicitandu-Mi sa pastrez / sa memorez in calculator "password" / parola de acces [?!!!], fara sa-Mi spuna de ce doresc ei acest lucru.

    -c)=[Q] _ Permiti si celorlalti cititori ai blogului tau sa raspunda / sa posteze comentarii aferente mesajelor Mele ? [ -Astept].

    -d)= Te rog sa alegi / sa precizezi / sa propui o singura pagina in care sa continuam dialogul, ... adica, asa cum te-ai referit la "coerenta", nu cu raspunsuri gen: _ "Am raspuns dincolo", ...dupa care intram pe fond, avand ca baza de plecare raspunsurile tale [si ale altor doritori care vor raspunde] la cele trei intrebari din mesajul anterior.

    =e)[?] _ Ai reusit sa accesezi "blogul" / pagina *Mesia* ?

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere
  6. =*Teo Dor*, ...-Daca incerci sa Ma inseli pe Mine, te inseli pe tine, pentru ca fiind nesincer in comportamentul tau primesti raspunsuri pe masura, pentru ca *Eu judec dupa cum aud* _ Ioan 5/30;[_ Exodul 3/14; 4/[10],11,2012];

    = Nu-Mi intelegeti vorbirea _ Matei 13/34,35;

    = Ati refuzat sinceritatea in ceea ce priveste postarea mesajelor Mele, asa cum v-am rugat.

    = Puteti sa nu le mai postati, nu va mai transmit nici un mesaj.

    = Oricine ati fi, faptele voastre dovedesc grija voastra deosebita pentru pantece, dar nu va mai ingrijiti chiar asa mult, caci ceea ce veti cere cu tarie, aceea veti primi.

    = Treziti-Va! _ Isaia 21/11,2012, ...caci ..."lata este calea / stramta este poarta" _ Matei 7/13,14.

    = Si / dar, ...aveti grija ca in zi sint doar douasprezece ceasuri, adica, atentie mare si grija sa nu va prinda intunericul _ Ioan 11/9, ratacind in pustie, cenzurand si ascunzand mesajele Mele, fara sa fi gasit Calea, Lumina si Adevarul _ Ioan 12/35,[36].

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere