20120918

asia nu mai exista





îmi explicai ce departe e asia în timp ce pieile noastre se atingeau îmi vorbeai de depărtări atunci când totul era apropiere până la confuzie până la topire până la contopire îmi vorbeai de everest și noi eram în cer și cerul topit în noi îmi șopteai despre tibet și siberia când întinderile se prăbușeau toate în atingerile noastre îmi povesteai despre frumosul fuji când frumusețea ta le întrecea pe toate îmi descriai taj mahal-ul îmi vorbeai despre înțelepții bodhisattva elefanții roz femeile sculptate pe jumătate dezbrăcate cu trupurile lor ca niște clepsidre și sânii perfect globulari iar trupul tău era frescă îmi explicai ce departe e asia în timp ce asia nici nu mai exista

2 comentarii:

  1. Ai un blog aşa frumos şi nişte postări aşa preţioase, chiar nu-mi pare rău că îl urmăresc. M-am tot codit să-ţi spun, am făcut fobie de a nu fi interpretată ca linguşitoare; dar postul ăsta, de exemplu, mă duce cu gândul la Maytreyi a lui Eliade şi-mi îmbunează seara cu o voluptate inedită ^^.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba trebuia să spui arina, nu ești defel ”lingușitoare”, iar faptul de a face altora bucurii, și mie mi-ai făcut o mare bucurie, nu trebuie să cunoască ezitări. Mulțumesc mult pt. cuvintele tale. Te mai aștept, desigur.

      Ștergere